Yakushima feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Yakushima Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Yakushima cu AFerry. Serviciile interne din Japonia sunt disponibile de la Yakushima la Kagoshima.

Yakushima Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Yakushima sunt operate de către Tane Yaku Jetfoil. Atunci când căutați un feribot către Yakushima, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Yakushima feriboturi cu Tane Yaku Jetfoil sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Yakushima va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Yakushima, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Yakushima.

  • Yakushima feriboturi
  • Yakushima feriboturi
  • Yakushima feriboturi

Yakushima Harta

Vezi harta

Adresa port

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!