Wasaline

Wasaline
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Wasaline, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Wasaline operează servicii de transport feroviar în Finlanda și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Wasaline, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Wasaline. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Wasaline spre și de la Umea și Vaasa.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Wasaline folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Wasaline folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Umea - Vaasa
4 ore 15 minute
Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Wasaline Rute

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Wasaline pentru Umea ?i Vaasa cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Wasaline pentru Umea ?i Vaasa cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!