Virtu Ferries

Virtu Ferries
Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Virtu Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Virtu Ferries operează servicii de transport feroviar în Malta și Sicilia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Virtu Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Virtu Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Virtu Ferries spre și de la Catania, Pozzallo și Valletta. Unele rute Virtu Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Grimaldi Lines și Tirrenia di Navigazione pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Virtu Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Virtu Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 60 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos si cu 90 min inainte de plecare pentru toti ceilalti pasageri

Rute:
4
Cea mai scurtă traversare:
Pozzallo - Valletta
1 ore 45 minute
Cea mai populară rută:

Virtu Ferries Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Virtu Ferries pentru Pozzallo, Valletta ?i Catania cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Virtu Ferries pentru Pozzallo, Valletta ?i Catania cu AFerry!

Video

Virtu Ferries YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!