Viking Line

Viking Line
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Viking Line, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Viking Line operează servicii de transport feroviar în Aland, Estonia, Finlanda și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Viking Line, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Viking Line. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Viking Line spre și de la Helsinki, Kapellskär, Langnas, Mariehamn, Stockholm, Tallinn și Turku. Unele rute Viking Line sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Eckerö Line, Finnlines, St Peter Line și Tallink Silja pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Viking Line folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Viking Line folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Rute:
18
Cea mai scurtă traversare:
Kapellskar - Mariehamn
2 ore 15 minute
Cea mai populară rută:
Stockholm - Turku
Cele mai ieftine:
Stockholm - Turku
326 EUR*
*Preț bazat pe:
  • Masina + 1
  • Rezervat: luni, 18 mai 2020
  • Voiaj: luni, 1 iunie 2020

Viking Line Rute

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Stockholm - Turku
(Viking Line)
326 EUR
  • Rezervat: luni, 18 mai 2020
  • Voiaj: luni, 1 iunie 2020 (Dus)
  • Masina + 1

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Viking Line pentru Tallinn, Kapellskär, Turku ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Viking Line pentru Tallinn, Kapellskär, Turku ?i mai mult cu AFerry!

Video

Viking Line YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!