Venezia

Venezia
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Venezia, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Venezia operează servicii de transport feroviar în Croaţia, Italia și Slovenia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Venezia, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Venezia. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Venezia spre și de la Piran, Porec, Pula, Rovinj, Umag și Veneția. Unele rute Venezia sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru până la 12 alte companii pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs. - precum Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, Atlas Kompas și Commodore Cruises.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Venezia folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Venezia folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Vă rugăm să aveți la dumneavoastră numărul de referință al rezervării la check in.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Venezia Rute

    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Venezia pentru Pula, Rovinj, Piran ?i mai mult cu AFerry!
    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Venezia pentru Pula, Rovinj, Piran ?i mai mult cu AFerry!

    Inscrieti-va pentru oferte

    Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!