Unity Line

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Unity Line, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Unity Line operează servicii de transport feroviar în Polonia și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Unity Line, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Unity Line. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Unity Line spre și de la Swinoujscie și Ystad. Unele rute Unity Line sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Finnlines, Polferries și Stena Line pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Unity Line folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Unity Line folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea incepe cu 90 de minute inaintea timpului stabilit pentru plecare. Ora finala de plecare este dupa cum urmeaza: 15 min inainte de pelcarea programata, Pasagerii si vehiculele - 30 min inaintea plecarii. pasagerii cu vehicule trebuie sa fie gata de imbarcare cu 90 de min inainte de plecarea programata .

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Swinoujscie - Ystad
7 ore 15 minute
Cea mai populară rută:

Unity Line Rute

Unity Line Porturi

Polonia

 • Swinoujscie

  Adresa portului: Dworcowa 1
  72-606, Swinoujscie
  Poland

  Port Swinoujscie

Suedia

 • Ystad

  Adresa portului: Färjeterminalen
  271 39 Ystad
  Sweden

  Port Ystad

Oferte Speciale

 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Unity Line pentru Swinoujscie ?i Ystad cu AFerry!
 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Unity Line pentru Swinoujscie ?i Ystad cu AFerry!

Video

Unity Line YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!