Feriboturi Trelleborg

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Trelleborg Rute

Oferte Speciale

Portul pentru feriboturi Trelleborg este situat în Trelleborg, cel mai sudic oraș din Suedia, la Marea Baltică. Portul pentru feriboturi Trelleborg este unul dintre cele mai mari porturi pentru feriboturi din Scandinavia, cu peste 2 milioane de pasageri care trec prin port în fiecare an. Feriboturile din Trelleborg navighează înspre sud, în Germania și Polonia, cu plecare din Suedia. Rutele sunt oferite de operatorii de feribot TT Lines şi Stena Line înspre porturile din Rostock, Sassnitz, Swinoujscie şi Travemunde. Cu ajutorul formularului simplu de rezervare de pe site-ul AFerry.ro puteţi găsi cu uşurinţă ruta de feribot pe care o căutaţi.

Mai jos găsiţi orarul curselor de feribot din/spre Trelleborg, precum şi cele mai bune promoţii ale noastre.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Rostock - Trelleborg
(Stena Line)
119 EUR
  • Rezervat: marți, 13 octombrie 2020
  • Voiaj: marți, 3 noiembrie 2020 (Dus)
  • Masina + 2
Rostock - Trelleborg
(Stena Line (Freight))
371 EUR
  • Rezervat: miercuri, 21 octombrie 2020
  • Voiaj: duminică, 25 octombrie 2020 (Dus)
  • + 1
  • Feriboturi din/spre Trelleborg
  • Feriboturi din/spre Trelleborg
  • Feriboturi din/spre Trelleborg

Feriboturi spre şi din Trelleborg

Îmbarcarea pe feriboturile din/spre Trelleborg începe cu 2 ore înainte de plecare, ultima îmbarcare fiind posibilă cu 60 de minute înainte de plecare înainte de plecare, însă, verificaţi cu atenţie confirmarea rezervării pentru ultima îmbarcare, deoarece acestea pot varia în funcţie de rute.

Toate feriboturile din/spre Trelleborg sunt echipate cu cele mai recente facilităţi, pentru a vă oferi o călătorie pe mare într-adevăr relaxantă. Printre facilităţi se numără cabinele confortabile, centrul de fitness şi saună, restaurante şi baruri, cinematograf, sală de pariuri şi un magazin duty free ales de căpitanul navei.

TT Lines şi Stena Line oferă promoţii şi oferte excelente pentru biletele de feribot din/spre Trelleborg de care puteţi beneficia făcând o rezervare rapidă şi sigură pe site-ul AFerry.ro.

Trelleborg Harta

Vezi harta

Adresa port

Stena Line

Terminal Building, Travemündeallén / Kontinentplan, 23123 Trelleborg, Sweden

TT-Line

Terminal Trelleborg (TT-Line), Travemündebron, S-23122, Sweden

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!