Trasmapi

Trasmapi
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Trasmapi, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Trasmapi operează servicii de transport feroviar în Balearele. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Trasmapi, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Trasmapi. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Trasmapi spre și de la Formentera și Ibiza. Unele rute Trasmapi sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Aquabus Ferry Boats, Balearia și Mediterranea Pitiusas pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Trasmapi folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Trasmapi folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea este cu o ora inainte de plecare pentru toti pasagerii.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Trasmapi Rute

  Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Trasmapi pentru Formentera ?i Ibiza cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Trasmapi pentru Formentera ?i Ibiza cu AFerry!

  Video

  Trasmapi YouTube Video

  Inscrieti-va pentru oferte

  Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!