Stewart Island Ferry Services

Stewart Island Ferry Services
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Stewart Island Ferry Services, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Stewart Island Ferry Services operează servicii de transport feroviar în Noua Zeelanda. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Stewart Island Ferry Services, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Stewart Island Ferry Services. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Stewart Island Ferry Services spre și de la Stewart Island/Oban.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Stewart Island Ferry Services folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Stewart Island Ferry Services folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea este cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru toti pasagerii.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Bluff - Oban
1 ore
Cea mai populară rută:

Stewart Island Ferry Services Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Stewart Island Ferry Services pentru Stewart Island/Oban cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Stewart Island Ferry Services pentru Stewart Island/Oban cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!