Spirit of Tasmania

Spirit of Tasmania
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Spirit of Tasmania, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Spirit of Tasmania operează servicii de transport feroviar în Australia și Tasmania. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Spirit of Tasmania, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Spirit of Tasmania. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Spirit of Tasmania spre și de la Devonport și Melbourne.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Spirit of Tasmania folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Spirit of Tasmania folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea este cu cel putin 45 min inainte de plecare pentru toti pasagerii.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Devonport - Melbourne
10 ore 30 minute
Cea mai populară rută:

Spirit of Tasmania Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Spirit of Tasmania pentru Melbourne ?i Devonport cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Spirit of Tasmania pentru Melbourne ?i Devonport cu AFerry!

Video

Spirit of Tasmania YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!