Spetses feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Spetses Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Spetses cu AFerry. Feribotul către Spetses în Insulele Saronic este disponibil de la Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Sporade. Puteți lua un feribot la Spetses de la Hydra și Piraeus.

Spetses Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Spetses sunt operate de către Hellenic Seaways. Atunci când căutați un feribot către Spetses, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Spetses feriboturi cu Hellenic Seaways sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Spetses va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Spetses, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Spetses.

  • Spetses feriboturi
  • Spetses feriboturi
  • Spetses feriboturi

Spetses Harta

Vezi harta

Adresa port

Hellenic Seaways

Spetses Ferry Port, Spetses Island, Saronic Islands, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!