Skiathos feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați un feribot către Skiathos cu AFerry. Puteți utiliza Skiathos pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Insulele Sporadelor și, de asemenea, la Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Sporade. Serviciile interne din Insulele Sporadelor sunt disponibile de la Skiathos la Alonissos, Glossa și Skopelos în timp ce feriboturile de la Insulele Sporadelor navighează spre Agios Konstantinos, Mantoudi și Volos.

Skiathos Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Skiathos sunt operate de către ANES Ferries și Hellenic Seaways. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Skiathos, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Skiathos, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Skiathos feriboturi cu ANES Ferries și Hellenic Seaways sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Skiathos va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Skiathos, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Skiathos.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Volos - Skiathos
(ANES Ferries)
196,81 EUR
  • Rezervat: miercuri, 11 septembrie 2019
  • Voiaj: miercuri, 18 septembrie 2019 - luni, 23 septembrie 2019
  • Masina + 2

Skiathos Rute

Oferte Speciale

  • Skiathos feriboturi
  • Skiathos feriboturi
  • Skiathos feriboturi

Skiathos Harta

Vezi harta

Adresa port

ANES Ferries

Skiathos Port, Skiathos Island, 37002, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Skiathos Port, Skiathos Island, 37002, Sporades, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!