Sealink

Sealink
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Sealink, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Sealink operează servicii de transport feroviar în Australia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Sealink, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Sealink. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Sealink spre și de la Kangaroo Island.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Sealink folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Sealink folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check in-ul se face pentru toţi pasagerii cu cel puţin 30 de minute înainte de plecare.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Sealink Rute

  Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Sealink pentru Kangaroo Island cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Sealink pentru Kangaroo Island cu AFerry!

  Video

  Sealink YouTube Video

  Inscrieti-va pentru oferte

  Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!