Feriboturi Sassnitz

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Portul pentru feriboturi Sassnitz este situat în estul insulei Ruegen. Portul pentru feriboturi din Sassnitz oferă cea mai scurtă și mai rapidă legătură între Germania şi Suedia, Rusia și statele baltice. Puteți rezerva online toate biletele de feribot cu plecare din Sassnitz pe site-ul AFerry.ro.

  • Portul pentru feriboturi Sassnitz
  • Portul pentru feriboturi Sassnitz
  • Portul pentru feriboturi Sassnitz

Facilităţi în portul Sassnitz

Portul pentru feriboturi Sassnitz oferă o gamă largă de facilităţi şi servicii.

Cum ajungem la Sassnitz

Intraţi pe autostrada A19 din Berlin şi ieşiţi la Rostock-Ost. Apoi luaţi-o spre Stralsund pe autostrada B105, şi ulterior intraţi pe autostrada B96 spre.

Autocarul nr. 20 (Rügener Personen-Nahverkehr) circulă din jumătate în jumătate de oră din staţia Dubnitz, aflată la aproximativ 2 km distanţă de port.

Între port și gara din Sassnitz sunt aproximativ 6 km. Trenurile locale între Sassnitz și Stralsund circulă din oră în oră.

Despre Sassnitz

Sassnitz este o stațiune cunoscută cu o populație de aproximativ 11.000 de locuitori. Sassnitz are multe atracții bine cunoscute, inclusiv Submarinul Marinei Regale Britanice, HMS Otus, transformat în muzeu plutitor și grădina zoologică din Ruegen.

Ruegen este o insulă atractivă, iar dacă o descoperiţi puteţi spune că aţi descoperit toată Germania, într-o singură zi. Pe insula Ruegen se îmbină plajele albe cu nisip fin și parcuri naționale frumoase. Aici vă puteți relaxa și vă puteţi plimba de-a lungul plajelor sau în pădurile de fag spectaculoase, dar puteţi și să faceţi cumpărături în micile stațiuni de coastă fermecătoare.

Sassnitz Harta

Vezi harta

Adresa port

BornholmerFærgen

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

DFDS LISCO

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

Stena Line

Fährhafen Sassnitz-Mukran, Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz, Germany

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!