Saronic Ferries

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Saronic Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Saronic Ferries operează servicii de transport feroviar în Insulele Saronic. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Saronic Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Saronic Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Saronic Ferries spre și de la Aegina, Agistri și Poros. Unele rute Saronic Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru ANES Ferries și Hellenic Seaways pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Saronic Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Saronic Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Saronic Ferries pentru Agistri, Aegina ?i Poros cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Saronic Ferries pentru Agistri, Aegina ?i Poros cu AFerry!

Video

Saronic Ferries YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!