Saronic Ferries

Saronic Ferries
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Saronic Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Saronic Ferries operează servicii de transport feroviar în Insulele Saronic. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Saronic Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Saronic Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Saronic Ferries spre și de la Aegina, Agistri și Poros. Unele rute Saronic Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru ANES Ferries și Hellenic Seaways pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Saronic Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Saronic Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Saronic Ferries Rute

  Saronic Ferries Porturi

  Grecia

  Insulele Saronic

  • Poros

   Adresa portului: Akti Kalomoiras
   18020 Poros, Saronic Islands
   Greece

   Port Poros

  Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Saronic Ferries pentru Agistri, Aegina ?i Poros cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Saronic Ferries pentru Agistri, Aegina ?i Poros cu AFerry!

  Video

  Saronic Ferries YouTube Video

  Inscrieti-va pentru oferte

  Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!