Feribot Sardinia

Hartă

Recuperați cotaţia

Rute de feribot înspre Sardinia

Sunteți în căutarea unui feribot spre Sardinia? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi spre Sardinia. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile spre Sardinia, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot spre Sardinia.

Oferte Speciale

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Livorno - Olbia
(Grimaldi Lines)
122,55 EUR
  • Rezervat: vineri, 27 septembrie 2019
  • Voiaj: sâmbătă, 30 noiembrie 2019 - joi, 5 decembrie 2019
  • Masina + 2

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot spre Sardinia

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare spre Sardinia, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul spre Sardinia care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul spre Sardinia

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din/spre Sardinia, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot spre Sardinia, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot spre Sardinia, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot spre Sardinia, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul spre Sardinia trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile spre Sardinia

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre spre Sardinia vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!