Salina feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Salina Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Salina cu AFerry. Puteți utiliza Salina pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Insulele Eoliene și, de asemenea, la Italia și Sicilia. Serviciile interne din Insulele Eoliene sunt disponibile de la Salina la Panarea în timp ce feriboturile de la Insulele Eoliene navighează spre Milazzo și Napoli.

Salina Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Salina sunt operate de către Liberty Lines și SNAV. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Salina, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Salina, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Salina feriboturi cu Liberty Lines și SNAV sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Salina va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Salina, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Salina.

  • Salina feriboturi
  • Salina feriboturi
  • Salina feriboturi

Salina Harta

Vezi harta

Adresa port

SNAV

Lungomare Giuffrè - Molo 1, I - 98050 Santa Marina Salina, Italy

Liberty Lines

MOLO D'IMBARCO ALISCAFI , 98050 Santa Marina Salina ME , Italy

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!