Feriboturi Rostock

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rostock Rute

Oferte Speciale

Portul pentru feriboturi Rostock este situat chiar la nord de centrul orașului, în zona Krummendorf. Portul Rostock este unul dintre cele mai mari din regiunea Mării Baltice și oferă accesul direct la rețelele feroviare și rutiere din Germania. Cu ajutorul formularului de rezervare ușor de utilizat de pe site-ul AFerry.ro puteți găsi ruta de feribot pe care o căutaţi. Mai jos găsiţi orarul curselor de feribot din/spre Rostock, precum şi cele mai bune promoţii ale noastre.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
173 EUR
 • Rezervat: sâmbătă, 19 septembrie 2020
 • Voiaj: duminică, 27 septembrie 2020 (Dus)
 • Masina + 2
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
187 EUR
 • Rezervat: sâmbătă, 19 septembrie 2020
 • Voiaj: vineri, 2 octombrie 2020 (Dus)
 • Masina + 1
Gedser - Rostock
(Scandlines)
109 EUR
 • Rezervat: marți, 22 septembrie 2020
 • Voiaj: vineri, 25 septembrie 2020 (Dus)
 • Masina + 2
 • Feriboturi din/spre Rostock
 • Feriboturi din/spre Rostock
 • Feriboturi din/spre Rostock

Feriboturi spre şi din Rostock

Scandlines oferă o gamă variată de restaurante și baruri, restaurante cu auto-servire şi à la carte, magazine duty-free, asigurându-le astfel clienţilor un serviciu complet pe feriboturile moderne.

Printre facilitățile de la bordul feriboturilor TT Linie se numără barurile și restaurantele panoramice care servesc diverse delicatese proaspete, diferite tipuri de cabine amenajate la standarde înalte, saloane cu vedere panoramică la Marea Baltică, diverse facilități de divertisment și pentru petrecerea timpului liber și magazine duty-free.

Stena Line este una dintre cele mai mari şi mai cunoscute companii de feribot din Europa. Navele lor oferă mai multe facilități, saloane, locuri de joacă, magazine, acces Wi-Fi la Internet, baruri, cafenele și restaurante, precum și o gamă de cabine confortabile, cu facilităţi proprii.

Pasagerii de la bordul feriboturilor Finnlines au la dispoziţie un restaurat cu bufet suedez, renumit pentru preparatele culinare germane și finlandeze excelente, un magazin Sailor's Shop care le oferă produse cosmetice, bijuterii, dulciuri, suveniruri, obiecte de design, băuturi alcoolice și nu numai, snacks-uri, precum și o sală de gimnastică și o saună cu jacuzzi, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Biletul de feribot vă oferă şi accesul la sala de gimnastică, jacuzzi şi saune.

Orice companie de feribot alegeți pentru a călători spre sau din Rostock, pe site-ul AFerry.ro veţi găsi cu siguranţă ruta pe care o căutaţi, la prețul pe care vi-l doriţi.

Rostock Harta

Vezi harta

Adresa port

Finnlines

Skandinavienkai ShipserviceGmbH & Co. Ost-West-Straße 35, Rostock, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Stena Line

Zum Fährterminal 1, 18147 Rostock Überseehafen, Germany

TT-Line

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!