Red Star Ferries

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Red Star Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Red Star Ferries operează servicii de transport feroviar în Albania, Insulele Ionice și Italia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Red Star Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Red Star Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Red Star Ferries spre și de la Brindisi, Sami, Saranda, Vlore și Zante. Unele rute Red Star Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru până la 12 alte companii pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs. - precum Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast și Blue Star Ferries.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Red Star Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Red Star Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Red Star Ferries Rute

 • Red Star Ferries
 • Red Star Ferries
 • Red Star Ferries

Informaţii check in

All Passengers should be at the embarkation area of the ship three (3) hour before departure. Any passengers not in time for the sailing are not entitled to a refund of the fare paid.

Red Star Ferries Porturi

Italia

 • Brindisi

  Adresa portului: Viale Regina Margherita, 1
  72100 Brindisi
  Italy

  Port Brindisi

Albania

 • Vlore

  Adresa portului: Port of Vlore
  Vlore
  Albania

  Port Vlore

 • Saranda

  Adresa portului: Saranda Ferry Terminal, Abania

  Albania

  Port Saranda

Insulele Ionice

Video

Red Star Ferries YouTube Video