Poros feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Poros cu AFerry. AFerry are întotdeauna prețuri ieftine pentru Poros, permițându-vă să ajungeți la Insulele Saronic știind că aveți un preț bun. Feriboturile către și de la Poros sunt operate de către Hellenic Seaways și Saronic Ferries. Atunci când căutați un feribot către Poros, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Poros feriboturi cu Hellenic Seaways și Saronic Ferries sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Poros va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Poros, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Poros.

  • Poros feriboturi
  • Poros feriboturi
  • Poros feriboturi

Poros Harta

Vezi harta

Adresa port

Hellenic Seaways

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Saronic Ferries

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!