Porec feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Porec cu AFerry. Feribotul către Porec în Croaţia este disponibil de la Italia. Puteți lua un feribot la Porec de la Veneția.

Porec Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Porec sunt operate de către Atlas Kompas și Venezia. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Porec, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Porec, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Porec feriboturi cu Atlas Kompas și Venezia sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Porec va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Porec, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Porec.

  • Porec feriboturi
  • Porec feriboturi
  • Porec feriboturi

Porec Harta

Vezi harta

Adresa port

Atlas Kompas

Obala marsala Tita 6, , 52440, Porec, Croatia

Commodore Cruises

Poreč, 52440, Croatia

Venezia

Porec Dock, 52440, Croatia

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!