Polferries

Polferries
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Polferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Polferries operează servicii de transport feroviar în Bornholm, Polonia și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Polferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Polferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Polferries spre și de la Gdansk, Nynashamn, Ronne, Swinoujscie și Ystad. Unele rute Polferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Finnlines, Stena Line, TT-Line și Unity Line pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Polferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Polferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check in-ul se face cu cel puțin 90 de minute înainte de plecare.

Rute:
4
Cea mai scurtă traversare:
Swinoujscie - Ystad
6 ore 30 minute
Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Polferries Rute

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Polferries pentru Nynashamn, Gdansk, Swinoujscie ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Polferries pentru Nynashamn, Gdansk, Swinoujscie ?i mai mult cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!