Picton feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Picton Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Picton cu AFerry. Serviciile interne din Noua Zeelanda sunt disponibile de la Picton la Wellington.

Picton Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Picton sunt operate de către Bluebridge și Interislander. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Picton, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Picton, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Picton feriboturi cu Bluebridge și Interislander sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Picton va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Picton, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Picton.

  • Picton feriboturi
  • Picton feriboturi
  • Picton feriboturi

Picton Harta

Vezi harta

Adresa port

Bluebridge

1 Lagoon Road, Picton, , New Zealand

Interislander

Auckland Street, Central Picton, New Zealand

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!