Patras feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Patras Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Patras cu AFerry. Feribotul către Patras în Grecia este disponibil de la Italia. Puteți lua un feribot la Patras de la 4 porturi ferry:

  • Ancona
  • Bari
  • Brindisi
  • Veneția

Patras Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Patras sunt operate de către ANEK Superfast, Grimaldi Lines și Minoan Lines. Deoarece companiile de feriboturi 3 operează în și din Patras, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Patras, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Patras feriboturi cu ANEK Superfast, Grimaldi Lines și Minoan Lines sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Patras va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Patras, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Patras.

  • Patras feriboturi
  • Patras feriboturi
  • Patras feriboturi

Patras Harta

Vezi harta

Adresa port

ANEK Superfast

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Levante Ferries

Patras Ferry Terminal , Patras 262 23, Greece

Grimaldi Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Minoan Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!