Oresundbron

Oresundbron
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Oresundbron, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Oresundbron operează servicii de transport feroviar în Danemarca și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Oresundbron, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Oresundbron. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Oresundbron spre și de la Copenhaga și Malmo. Unele rute Oresundbron sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Scandlines Helsingor Helsingborg, Scandlines și Stena Line pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Oresundbron folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Oresundbron folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Vă rugăm să aveți la îndemână numărul de referință din 8 cifre pe măsură ce ajungeți la cabina de taxare. Pentru benzile prevăzute cu echipaj, vă rugăm să-i indicaţi asistentului de taxare numărul din 8 cifre. În cazul benzilor cu card de credit, vă rugăm să folosiți tastatura pentru a introduce numărul dumneavoastră din 8 cifre.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Copenhagen - Malmo
10 minute
Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Oresundbron Rute

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Oresundbron pentru Copenhaga ?i Malmo cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Oresundbron pentru Copenhaga ?i Malmo cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!