Newhaven feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Newhaven Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Newhaven cu AFerry. Feribotul către Newhaven în Anglia este disponibil de la Franta. Puteți lua un feribot la Newhaven de la Dieppe.

Newhaven Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Newhaven sunt operate de către DFDS. Atunci când căutați un feribot către Newhaven, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Newhaven feriboturi cu DFDS sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Newhaven va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Newhaven, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Newhaven.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
73 EUR
  • Rezervat: joi, 22 octombrie 2020
  • Voiaj: duminică, 25 octombrie 2020 (Dus)
  • Masina + 2
  • Newhaven feriboturi
  • Newhaven feriboturi
  • Newhaven feriboturi

Newhaven Harta

Vezi harta

Adresa port

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!