Medmar

Medmar
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Medmar, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Medmar operează servicii de transport feroviar în Italia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Medmar, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Medmar. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Medmar spre și de la Casamicciola Terme, Ischia, Napoli și Pozzuoli. Unele rute Medmar sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Alilauro pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Medmar folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Medmar folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Procedura de check in-ul se face cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Medmar Rute

  Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Medmar pentru Ischia, Pozzuoli, Napoli ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Medmar pentru Ischia, Pozzuoli, Napoli ?i mai mult cu AFerry!

  Video

  Medmar YouTube Video

  Inscrieti-va pentru oferte

  Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!