Meander Travel

Meander Travel
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Meander Travel, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Meander Travel operează servicii de transport feroviar în Grecia și Turcia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Meander Travel, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Meander Travel. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Meander Travel spre și de la Kusadasi, Pythagorio și Vathy.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Meander Travel folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Meander Travel folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Meander Travel Rute

  Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Meander Travel pentru Vathy, Pythagorio ?i Kusadasi cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Meander Travel pentru Vathy, Pythagorio ?i Kusadasi cu AFerry!

  Video

  Meander Travel YouTube Video

  Inscrieti-va pentru oferte

  Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!