Manche Iles Express

Hartă
  • Manche Iles Express
    Manche Iles Express

Recuperați cotaţia

Comparați și rezervați biletele Manche Iles Express pentru Granville, Sark, Jersey St Helier și mai mult cu AFerry!

Rezervați online un bilet de feribot la Manche Iles Express, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Manche Iles Express operează servicii de transport feroviar în Franta și Insulele Canalului. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Manche Iles Express, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Manche Iles Express. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Manche Iles Express spre și de la Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey St Helier și Sark. Unele rute Manche Iles Express sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Condor Ferries pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Manche Iles Express folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Manche Iles Express folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Informaţii check in

Pasagerii trebuie sa se imbarce cu minimum o ora inainte de plecare. Pasagerii, inclusiv cei care detin bilete, care sosesc la check-in cu mai putin de 30 de minute inainte de plecare, pot fi refuzati sa se imbarce si nu vor avea apel impotriva MANCHE ILES EXPRESS. Pasagerii a caror imbarcare este refuzata datorita intarzierii la check-in, raman raspunzatori pentru costul biletului. Toti pasagerii trebuie sa detina un bilet inainte de imbarcare. Biletele trebuie pastrate pe toata durata traversarii si pentru procedurile de sosire & plecare.

Manche Iles Express Porturi

Video

Manche Iles Express YouTube Video