Manche Iles Express

Manche Iles Express
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Manche Iles Express, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Manche Iles Express operează servicii de transport feroviar în Franta și Insulele Canalului. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Manche Iles Express, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Manche Iles Express. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Manche Iles Express spre și de la Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey St Helier și Sark. Unele rute Manche Iles Express sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Condor Ferries pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Manche Iles Express folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Manche Iles Express folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Pasagerii trebuie să facă check-in pentru îmbarcare cu cel puțin o oră înainte de plecare. Orice pasager, inclusiv pasagerii care dețin bilete, care sosesc la check-in cu mai puțin de 30 de minute înainte de plecare, i se poate refuza îmbarcarea și nu va putea recurge la MANCHE ILES EXPRESS. Pasagerii cărora li se refuză îmbarcarea din cauza sosirii cu întârziere la check-in vor rămâne responsabili pentru costul tarifului. La rezervare, veți primi oa doua confirmare, care va include un număr de referință Manche Iles Express. Vă rugăm să aveți acest lucru cu dvs. pentru procedurile de plecare și sosire, fără ca referința Manche Iles Express să nu vi se permită călătoria.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Manche Iles Express Rute

    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Manche Iles Express pentru Granville, Sark, Jersey St Helier ?i mai mult cu AFerry!
    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Manche Iles Express pentru Granville, Sark, Jersey St Helier ?i mai mult cu AFerry!

    Inscrieti-va pentru oferte

    Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!