Mahon feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Mahon Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Mahon cu AFerry. Puteți utiliza Mahon pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Balearele și, de asemenea, la Spania. Serviciile interne din Balearele sunt disponibile de la Mahon la Palma în timp ce feriboturile de la Balearele navighează spre Barcelona și Valencia.

Mahon Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Mahon sunt operate de către Trasmediterranea. Atunci când căutați un feribot către Mahon, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Mahon feriboturi cu Trasmediterranea sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Mahon va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Mahon, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Mahon.

  • Mahon feriboturi
  • Mahon feriboturi
  • Mahon feriboturi

Mahon Harta

Vezi harta

Adresa port

Balearia

Moll del Cos Nou, s/n, Menorca, Balearics, 07701, Spain

Trasmediterranea

Muelle Comercial, s/n, C.P. 07701, Balearics

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!