Macau feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Macau Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Macau cu AFerry. Serviciile interne din China sunt disponibile de la Macau la Hong Kong.

Macau Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Macau sunt operate de către Turbojet Hong Kong. Atunci când căutați un feribot către Macau, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Macau feriboturi cu Turbojet Hong Kong sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Macau va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Macau, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Macau.

  • Macau feriboturi
  • Macau feriboturi
  • Macau feriboturi

Macau Harta

Vezi harta

Adresa port

Turbojet Hong Kong

Outer Harbour Ferry Terminal, Macau, Hong Kong

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!