Feriboturi Livorno

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Livorno Rute

Oferte Speciale

Feriboturile din Livorno - Italia navighează spre Golfo Aranci, Barcelona, Palermo, Bastia, Olbia, Tanger Med şi Capraia cu operatorii de feribot Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige, Grandi Navi Veloci şi Moby Lines. Mai jos puteţi găsi o listă completă cu orarul plecărilor și durata călătoriilor; de asemenea, puteți găsi şi o selecție a celor mai bune preţuri la biletele de feribot spre și din Livorno.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Palermo - Livorno
(Grimaldi Lines)
317 EUR
 • Rezervat: luni, 12 octombrie 2020
 • Voiaj: sâmbătă, 31 octombrie 2020 (Dus)
 • Masina + 4
Bastia - Livorno
(Corsica-Sardinia Ferries)
154 EUR
 • Rezervat: vineri, 23 octombrie 2020
 • Voiaj: sâmbătă, 24 octombrie 2020 (Dus)
 • Masina + 1
Olbia - Livorno
(Grimaldi Lines)
190 EUR
 • Rezervat: joi, 22 octombrie 2020
 • Voiaj: miercuri, 28 octombrie 2020 (Dus)
 • + 2
 • Feriboturi Livorno
 • Feriboturi Livorno
 • Feriboturi Livorno

Feriboturi spre şi din Livorno

Toate feriboturile Moby Lines oferă la bord locuri de joacă pentru copii, încăperi cu jocuri și restaurante care servesc o gamă de preparate culinare delicioase din bucătăria regională și internațională. Este disponibilă o gamă excelentă de cabine cu mai multe opțiuni de cazare, pentru a vă asigura tot confortul.

Cu Grimaldi Lines, veţi găsi şi numeroase saloane cu scaune confortabile, restaurante și baruri, precum și locuri de joacă pentru copii. Multe dintre feriboturi pun la dispoziţia pasagerilor bazine de înot, în lunile de vară, iar unele dintre ele vă oferă şi posibilitatea de a vă bucura de un tratament spa de lux.

La bordul unei nave Grandi Navi Veloci veți găsi şi restaurante à la carte și cu auto-servire, un snack bar, magazine și locuri de joacă pentru copii. Unele feriboturi vă pun la dispoziţie şi un cinematograf, o discotecă, o piscină și chiar o sală de gimnastică, dacă doriți să vă tonificaţi muşchii înainte de a ajunge pe plajele de la destinație.

Corsica Ferries oferă cabine excelente, baruri, restaurante à la carte şi cu auto-servire precum şi locuri de joacă pentru copii, piscine, solarii și magazine. Puteţi alege dintr-o gamă variată de cabine care vă ajută să vă relaxați și să vă simțiți ca acasă, în timp ce vă aflaţi la bordul navei.

GoInSardinia le oferă pasagerilor o gamă variată de servicii, precum şi posibilitatea de a admira peisajele uluitoare ale Mării Tireniene.

Livorno Harta

Vezi harta

Adresa port

Corsica-Sardinia Ferries

Calata Carrara Nuova Stazione Marittima, Livorno, 57100, Italy

Grandi Navi Veloci

Port Varco Galvani, Einschiffungskai Dock 1, I - 57100, Italy

Grimaldi Lines

Darsena Toscana Est - Viale Mogadiscio, Livorno 57123, Italy

Moby Lines

Imbarchi Stazione Marittima, I - 57100, Italy

Toremar

Via Calafati, 6 57123 Livorno, Province of Livorno, Italy

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!