Lipari feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Lipari Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Lipari cu AFerry. Puteți utiliza Lipari pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Insulele Eoliene și, de asemenea, la Italia și Sicilia. Serviciile interne din Insulele Eoliene sunt disponibile de la Lipari la 4 porturi de feribot:

  • Ginostra
  • Panarea
  • Stromboli
  • Vulcano

Feriboturile de la Insulele Eoliene navighează de la Lipari la Milazzo și Napoli.

Lipari Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Lipari sunt operate de către Liberty Lines și SNAV. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Lipari, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Lipari, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Lipari feriboturi cu Liberty Lines și SNAV sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Lipari va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Lipari, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Lipari.

  • Lipari feriboturi
  • Lipari feriboturi
  • Lipari feriboturi

Lipari Harta

Vezi harta

Adresa port

Siremar

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy

SNAV

Via Francesco Crispi, I-98055 Lipari, Italy

Liberty Lines

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!