Liepaja feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Liepaja Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Liepaja cu AFerry. Feribotul către Liepaja în Letonia este disponibil de la Germania. Puteți lua un feribot la Liepaja de la Travemunde.

Liepaja Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Liepaja sunt operate de către Stena Line. Atunci când căutați un feribot către Liepaja, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Liepaja feriboturi cu Stena Line sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Liepaja va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Liepaja, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Liepaja.

  • Liepaja feriboturi
  • Liepaja feriboturi
  • Liepaja feriboturi

Liepaja Harta

Vezi harta

Adresa port

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!