Levante Ferries

Levante Ferries
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Levante Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Levante Ferries operează servicii de transport feroviar în Grecia și Insulele Ionice. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Levante Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Levante Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Levante Ferries spre și de la Kefalonia/Poros, Killini și Zante. Unele rute Levante Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Kefalonian Lines pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Levante Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Levante Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
4
Cea mai scurtă traversare:
Killini - Zante
1 ore 15 minute
Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Levante Ferries Rute

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Levante Ferries pentru Kefalonia/Poros, Killini ?i Zante cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Levante Ferries pentru Kefalonia/Poros, Killini ?i Zante cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!