Lavrio feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Lavrio Rute

 • Kea la Lavrio / Lavrio la Kea
  2 treceri pe săptămână
  1 ore
 • Kythnos la Lavrio / Lavrio la Kythnos
  2 treceri pe săptămână
  2 ore 30 minute
 • Syros la Lavrio / Lavrio la Syros
  2 treceri pe săptămână
  5 ore 5 minute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Lavrio cu AFerry. Feribotul către Lavrio în Grecia este disponibil de la Insulele Ciclade și Insulele Ciclade. Puteți lua un feribot la Lavrio de la Kythnos și Naxos.

Lavrio Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Lavrio sunt operate de către Hellenic Seaways. Atunci când căutați un feribot către Lavrio, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Lavrio feriboturi cu Hellenic Seaways sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Lavrio va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Lavrio, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Lavrio.

 • Lavrio feriboturi
 • Lavrio feriboturi
 • Lavrio feriboturi

Lavrio Harta

Vezi harta

Adresa port

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!