La Meridionale

La Meridionale
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la La Meridionale, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. La Meridionale operează servicii de transport feroviar în Corsica, Franta și Sardinia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul La Meridionale, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, La Meridionale. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele La Meridionale spre și de la Ajaccio, Bastia, Marsilia, Porto Torres, Porto Vecchio și Propriano. Unele rute La Meridionale sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Blu Navy, Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries și Moby Lines pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot La Meridionale folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la La Meridionale folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check in-ul se face pentru toţi pasagerii cu cel puţin 2 ore înainte de plecare.

Rute:
4
Cea mai scurtă traversare:
Marseille - Propriano
12 ore 30 minute
Cea mai populară rută:

La Meridionale Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele La Meridionale pentru Ajaccio, Propriano, Porto Torres ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele La Meridionale pentru Ajaccio, Propriano, Porto Torres ?i mai mult cu AFerry!

Video

La Meridionale YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!