Kobee

Kobee
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Kobee, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Kobee operează servicii de transport feroviar în Coreea de Sud și Japonia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Kobee, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Kobee. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Kobee spre și de la Busan, Hitakatsu și Izuhara. Unele rute Kobee sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Camellia Line și JR Kyushu Beetle Ferry pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Kobee folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Kobee folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Procedura de check in-ul se face cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Kobee Rute

    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Kobee pentru Busan, Hitakatsu ?i Izuhara cu AFerry!
    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Kobee pentru Busan, Hitakatsu ?i Izuhara cu AFerry!

    Inscrieti-va pentru oferte

    Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!