Klaipeda feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Klaipeda Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Klaipeda cu AFerry. Feribotul către Klaipeda în Lituania este disponibil de la Germania și Suedia. Puteți lua un feribot la Klaipeda de la Karlshamn, Kiel și Trelleborg.

Klaipeda Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Klaipeda sunt operate de către DFDS și TT-Line. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Klaipeda, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Klaipeda, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Klaipeda feriboturi cu DFDS și TT-Line sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Klaipeda va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Klaipeda, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Klaipeda.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Karlshamn - Klaipeda
(DFDS LISCO)
237 EUR
  • Rezervat: marți, 1 septembrie 2020
  • Voiaj: luni, 7 decembrie 2020 (Dus)
  • Masina + 2
  • Klaipeda feriboturi
  • Klaipeda feriboturi
  • Klaipeda feriboturi

Klaipeda Harta

Vezi harta

Adresa port

DFDS LISCO

Central Klaipeda Terminal (CKT), Baltijos ave.40, LT-93239 Klaipeda, Lithuania

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!