Kirkwall feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Kirkwall cu AFerry. Puteți utiliza Kirkwall pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Shetland și, de asemenea, la Orkney, Scotia și Shetland. Serviciile interne din Shetland sunt disponibile de la Kirkwall la Lerwick în timp ce feriboturile de la Shetland navighează spre Aberdeen.

Kirkwall Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Kirkwall sunt operate de către NorthLink. Atunci când căutați un feribot către Kirkwall, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Kirkwall feriboturi cu NorthLink sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Kirkwall va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Kirkwall, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Kirkwall.

  • Kirkwall feriboturi
  • Kirkwall feriboturi
  • Kirkwall feriboturi

Kirkwall Harta

Vezi harta

Adresa port

NorthLink

The Pier,Kirkwall, KW15 1HU, Orkney Islands

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!