Kefalonian Lines

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Kefalonian Lines, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Kefalonian Lines operează servicii de transport feroviar în Grecia și Insulele Ionice. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Kefalonian Lines, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Kefalonian Lines. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Kefalonian Lines spre și de la Kefalonia/Poros, Killini și Zante. Unele rute Kefalonian Lines sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Levante Ferries pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Kefalonian Lines folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Kefalonian Lines folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

  • Kefalonian Lines
  • Kefalonian Lines
  • Kefalonian Lines

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Video

Kefalonian Lines YouTube Video