Feribot Kefalonia/Poros

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Kefalonia/Poros Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Kefalonia/Poros cu AFerry. Feribotul către Kefalonia/Poros în Insulele Ionice este disponibil de la Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Sporade. Puteți lua un feribot la Kefalonia/Poros de la Killini.

Kefalonia/Poros Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Kefalonia/Poros sunt operate de către Kefalonian Lines și Levante Ferries. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Kefalonia/Poros, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Kefalonia/Poros, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Kefalonia/Poros feriboturi cu Kefalonian Lines și Levante Ferries sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Kefalonia/Poros va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Kefalonia/Poros, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Kefalonia/Poros.

  • Feribot spre Kefalonia/Poros
  • Feribot spre Kefalonia/Poros
  • Feribot spre Kefalonia/Poros

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot spre Kefalonia/Poros

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare spre Kefalonia/Poros, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul spre Kefalonia/Poros care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul spre Kefalonia/Poros

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din/spre Kefalonia/Poros, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot spre Kefalonia/Poros, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot spre Kefalonia/Poros, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot spre Kefalonia/Poros, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul spre Kefalonia/Poros trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile spre Kefalonia/Poros

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre spre Kefalonia/Poros vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Kefalonia/Poros Harta

Vezi harta

Adresa port

Kefalonian Lines

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Levante Ferries

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!