Kea feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Kea Rute

 • Kythnos la Kea / Kea la Kythnos
  2 treceri pe săptămână
  1 ore 20 minute
 • Lavrio la Kea / Kea la Lavrio
  2 treceri pe săptămână
  1 ore
 • Syros la Kea / Kea la Syros
  2 treceri pe săptămână
  3 ore 55 minute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Kea cu AFerry. AFerry are întotdeauna prețuri ieftine pentru Kea, permițându-vă să ajungeți la Insulele Ciclade știind că aveți un preț bun. Feriboturile către și de la Kea sunt operate de către Hellenic Seaways. Atunci când căutați un feribot către Kea, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Kea feriboturi cu Hellenic Seaways sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Kea va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Kea, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Kea.

 • Kea feriboturi
 • Kea feriboturi
 • Kea feriboturi

Kea Harta

Vezi harta

Adresa port

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!