Jeju feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Jeju cu AFerry. Serviciile interne din Coreea de Sud sunt disponibile de la Jeju la Yeosu.

Jeju Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Jeju sunt operate de către Hanil Express. Atunci când căutați un feribot către Jeju, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Jeju feriboturi cu Hanil Express sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Jeju va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Jeju, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Jeju.

  • Jeju feriboturi
  • Jeju feriboturi
  • Jeju feriboturi

Jeju Harta

Vezi harta

Adresa port

Hanil Express

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

SeaWorld Express Ferries

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!