Jadrolinija

Jadrolinija
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Jadrolinija, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Jadrolinija operează servicii de transport feroviar în Croaţia, Italia și Muntenegru. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Jadrolinija, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Jadrolinija. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Jadrolinija spre și de la Ancona, Bar, Bari, Dubrovnik, Split, Stari Grad și Zadar. Unele rute Jadrolinija sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Blue Line, Montenegro Lines și SNAV pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Jadrolinija folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Jadrolinija folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check in-ul se face pentru toţi pasagerii cu cel puţin 2 ore înainte de plecare.

Rute:
8
Cea mai scurtă traversare:
Ancona - Zadar
6 ore
Cea mai populară rută:

Jadrolinija Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Jadrolinija pentru Bari, Bar, Split ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Jadrolinija pentru Bari, Bar, Split ?i mai mult cu AFerry!

Video

Jadrolinija YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!