Isle of Sark Shipping

Isle of Sark Shipping
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Isle of Sark Shipping, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Isle of Sark Shipping operează servicii de transport feroviar în Insulele Canalului. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Isle of Sark Shipping, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Isle of Sark Shipping. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Isle of Sark Shipping spre și de la Guernsey și Sark.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Isle of Sark Shipping folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Isle of Sark Shipping folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Toate rezervările confirmate trebuie schimbate pentru un bilet valabil sunând la oficiul Guernsey sau Sark cu cel puţin 25 de minute înainte de ora cursei. Se recomandă ca pasagerii să ajungă la punctul de plecare cu cel puţin 15 minute înainte de ora programată de navigare; pasagerii nu se pot îmbarca pe vas dacă nu au un bilet valabil emis de companie.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Isle of Sark Shipping Rute

    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Isle of Sark Shipping pentru Sark ?i Guernsey cu AFerry!
    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Isle of Sark Shipping pentru Sark ?i Guernsey cu AFerry!

    Inscrieti-va pentru oferte

    Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!