Interislander

Interislander
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Interislander, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Interislander operează servicii de transport feroviar în Noua Zeelanda. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Interislander, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Interislander. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Interislander spre și de la Picton și Wellington. Unele rute Interislander sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Bluebridge pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Interislander folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Interislander folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea este cu cel putin 45 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos si cu 60 min inainte de plecare pentru ceilalti pasageri.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Interislander Rute

    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Interislander pentru Wellington ?i Picton cu AFerry!
    • Compara?i ?i rezerva?i biletele Interislander pentru Wellington ?i Picton cu AFerry!

    Inscrieti-va pentru oferte

    Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!