Hvar feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați un feribot către Hvar cu AFerry. AFerry are întotdeauna prețuri ieftine pentru Hvar, permițându-vă să ajungeți la Croaţia știind că aveți un preț bun. Feriboturile către și de la Hvar sunt operate de către Gomo Viaggi. Atunci când căutați un feribot către Hvar, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Hvar feriboturi cu Gomo Viaggi sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Hvar va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Hvar, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Hvar.

Oferte Speciale

  • Hvar feriboturi
  • Hvar feriboturi
  • Hvar feriboturi

Hvar Harta

Vezi harta

Adresa port

Blue Line

Trajektna luka Stari Grad, HR - Starigrad, Hvar, Croatia

SNAV

Trajektna luka Stari Grad, HR - Starigrad, Hvar, Croatia

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!