Hook of Holland feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Hook of Holland Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Hook of Holland cu AFerry. Feribotul către Hook of Holland în Olanda este disponibil de la Anglia. Puteți lua un feribot la Hook of Holland de la Harwich.

Hook of Holland Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Hook of Holland sunt operate de către Stena Line. Atunci când căutați un feribot către Hook of Holland, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Hook of Holland feriboturi cu Stena Line sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Hook of Holland va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Hook of Holland, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Hook of Holland.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Harwich - Hook of Holland
(Stena Line)
402 EUR
  • Rezervat: vineri, 2 octombrie 2020
  • Voiaj: joi, 10 decembrie 2020 (Dus)
  • Masina + 2
  • Hook of Holland feriboturi
  • Hook of Holland feriboturi
  • Hook of Holland feriboturi

Hook of Holland Harta

Vezi harta

Adresa port

Stena Line

Stationsweg 10, 3151 HS, The Netherlands

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!