Holyhead feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Holyhead Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Holyhead cu AFerry. Feribotul către Holyhead în Țara Galilor este disponibil de la Irlanda. Puteți lua un feribot la Holyhead de la Dublin.

Holyhead Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Holyhead sunt operate de către Irish Ferries și Stena Line. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Holyhead, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Holyhead, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Holyhead feriboturi cu Irish Ferries și Stena Line sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Holyhead va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Holyhead, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Holyhead.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
294 EUR
  • Rezervat: luni, 21 septembrie 2020
  • Voiaj: vineri, 2 octombrie 2020 - miercuri, 7 octombrie 2020
  • Masina + 1
  • Holyhead feriboturi
  • Holyhead feriboturi
  • Holyhead feriboturi

Holyhead Harta

Vezi harta

Adresa port

Irish Ferries

Salt Island, Gwynedd, North Wales, LL65 1DR, United Kingdom

Stena Line

Terminal One, Holyhead, Anglesey, Gwynedd, Wales, LL65 1DQ, United Kingdom

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!